Pablo Russell / Shooting in the Air
Født 1966 på “The Blood Reserve” – ​​et indianer reservat i det sydlige Alberta, Canada.

Han voksede op i Blackfoot stammen med sine bedsteforældre. De var af den ældre generation og levede på den traditionelle måde, hvor også den mundtlige tradition for overlevering af viden og mytologi var en vigtig del – derfor har Pablo en meget stor historisk og praktisk viden om Prærie-indianernes oprindelige livsform og ligesom hans bedsteforældre er han en fremragende historiefortæller.

Da han var ung dansede han 11 år på “The Poor Mans Sundance” under ledelse af Morris Crow, Last Tail Feathers. Han fortsatte sin lære i soldanseceremonien med sin lærer Morris Crow, og fik senere rettighederne til at køre sin egen Soldans.

I 2007 startede han soldansen “Path of the Buffalo Sundance” – en piercing soldans, som stadig afholdes hver sommer. Her er han den åndelige leder af en stor gruppe soldansere og sundanse-ledere fra både Canada og Europa.

For Pablo startede rejserne til Europa for mere end 20 år siden. Han var på sin første tur til Tyskland i 1994 – det var bøffelen, der kom til ham i en vision quest og bad ham om at tage til Europa og lære europæerne om bøffelen og dens kvaliteter – siden da har han rejst overalt i Europa, og er en anerkendt international foredragsholer og facilitator på bla. esoteriske konferencer. Han har afholdt et utal af workshops og traditionelle blackfoot ceremonier.

Baseret på de indianske livsfilosofi, traditioner samt “Bøffelens vej gennem stormen” underviser Pablo folk om lederskab, mental sundhed, personlig og åndelig udvikling.

Hans opvækst har givet ham et meget solidt fundament i den indfødte kulturs oprindelige livsstil, traditioner og ceremonier: Dette førte ham til et job i museumsverdenen – i 6 år har Pablo arbejdet som historiker og lærer på Glennbow Museum, Calgary. Her beskæftigede han sig hovedsageligt med forskning og undervisning.

I dag arbejder han på hospitalet Elbow River Lodge, Alberta Health Services. Med sin mere end 25 års lange oplæring i urtemedicin er han den første traditionelle helbreder, der er fuldtidsansat af den canadiske regering gennem Alberta Health Services. 

Her rådgiver og arbejder han med både personale og indlagte. Særligt er hans arbejde tilkoblet behandlingsforløb med de indianske patienter, dette med fokus på at for at forbinde dem med deres egne rødder, fordi erfaring viser, at det fremmer helbredelsen af ​​en sygdom.

Om aftenen arbejder han i fængslet, Calgary Remand Center, som spirituel rådgiver for de indsatte.

Hvis du er interesseret I hvad Pablo kan tilbyde dig, din arbejdsplads eller firma eller skole så 

se mere under Pablo Russell tilbyder…>>>Foto af Jannie Nikola